Tlf. + 45 30 22 01 38
Trangemosegård
  • Gården
    • Faciliteter
    • Historie
  • Udlejning
    • Lejlighed
    • Hovedhuset
    • Priser
    • Det siger vores gæster
  • Området
    • Jernhatten
    • Naturstien
    • Nordsøstien
  • Turist information
  • Kontakt os

Ko & Gris

Vi slagter løbende igennem året og næste slagtning er i november 2018 hvor vi slagter grise.
Vi sælger kun grise i 1/2 og kvæg i 1/4. Se standart udskæring herunder. Husk, når du sætter tænderne i vores kød, er du sikker på at dyret har haft et godt liv!
Billede
Billede
Økologisk Frilands Gris
 
Nedenstående er liste over ½ finparteret gris. Pris 60,- kr./kg. 
 
1/2 finparteret Frilandsgris (ca. 35-40 kg.)
 
1 x kamsteg (flæskesteg) ½ koteletter ½ steg
2 x ribbenstege
1 x nakkesteg
1 x skinkesteg
Koteletter (skåret af kam)
Skinke schnitzler (skåret af inderlår)
Småkød af skinke (skåret af klump)
1 x mørbrad
1 x svineslag
1 x flommer (fedt)
Ca. 6-8 kg. hakket kød 
 
Svinesvær m/spæk; stegeben; kogeben; Skanker, tæer og hoved; hjerte, nyrer og lever kan man vælge fra hvis man ikke ønsker det!
 
Kødet vil blive lagt i kasser, således det er lige til at lægge i poser og putte i fryseren. Såfremt du ønsker en særlig udskæring kan dette også arrangeres.
Billede
Økologisk Angus Kvæg

Nedenstående er liste over 1/4  finparteret okse. Pris 80,- kr./kg. 
​
1/4 finparteret Okse (ca. 60 kg.)
​

Oksefileten udskåret i bøf/steaks
En tyndsteg
En tyksteg
1 culotte
1 cuvette
1 flanksteak
Oksebryst
Oksespidsbryst
Klump udskåret i stykker til ragout
Hakket kød
 
Stegeben, hjerte, nyrer og lever kan man vælge fra hvis man ikke ønsker det!

Kødet bliver lagt i kasser, således det er lige til at lægge i poser og putte i fryseren!

Kontakt os for at bestille  gris eller ko, på mail: info@trangemosegaard.dk eller ring til os på 30 22 01 38

Billede
Billede
Billede
Billede
Styret af Opret din egen unikke hjemmeside med skabelonerm du kan skræddersy.